Internship HR - Assistent

Submit application

- Fluent in Dutch is required -

Solliciteer direct voor de "Best internship in Retail" bij Hunkemöller! Heb je zin in een uitdaging bij Hunkemöller? Hunkemöller streeft ernaar een geliefd, sociaal & inclusief merk te zijn. Binnen ons internationale hoofdkantoor kun je creatief, uniek en echt betrokken zijn bij de besluitvorming! 

Per februari 2024 is ons HR team op het hoofdkantoor in Hilversum (nabij Amsterdam) op zoek naar een gedreven HR-adviseur stagiair. Studeer jij momenteel en ben je op zoek naar een interessante stage bij ons groeiende, internationale Retailmerk? En wil je deel uitmaken van de Hunkemöller lifestyle? Wacht dan niet en solliciteer direct!

Je doorloopt onze "Best internship in Retail" en leert on the job terwijl je het team ondersteunt met het volgende:

 • Dit is de kans om je vertrouwd te maken met alle kernprocessen van HR! Je leert alle HR procedures en hoe een HR afdeling voor een internationale Retailer "draait".

 • Je levert World Class Service aan onze medewerkers en managers door HR-ondersteuning te bieden tijdens de gehele employee journey door het beantwoorden van hun vragen per mail en telefoon.

 • Jij ondersteunt het team met HR-projecten, neem je initiatief en ondersteun je het team met je creativiteit.

 • Een accurate HR-administratie is de basis van het succes van elk HR-systeem: Je zal helpen om onze informatie up-to-date te houden en rapporten te draaien.

DIT BEN JIJ:

 • Je bent gepassioneerd door verschillende aspecten van HR (Recruitment, Administratie, Advisering) en het werken voor Hunkemöller.

 • Jouw manier van werken is te omschrijven als proactief, nauwkeurig en ook in tijd waarin er veel deadlihnes zijn weet je prioriteiten te stellen (of dat wil je leren).

 • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden

 • MBO/HBO/Bachelors student met de focus op de studierichting HR, heb je de eerste semesters al afgerond.

 • Jouw vloeiende Engelse en Nederlandse taalvaardigheden en je interesse in de retail maken jouw profiel compleet. 

Wat we jou als stagiaire bieden:

 • Een open, diverse, inclusieve en innovatieve werkomgeving waar jouw stem wordt gehoord en gewaardeerd. Zo dragen wij bij aan onze missie om een geliefd, sociaal en inclusief merk te zijn.
 • Een stage van 5 maanden die begint in februari 2024 boordevol leuke, unieke en waardevolle leermogelijkheden & evenementen: verschillende trainingen over personal branding, prioriteiten stellen & business influence & innovation, carrière-evenementen, een department fair & deelname aan de organisatie van onze exclusieve Fashion Show en nog veel meer.
 • Een buddy-programma met persoonlijke coaching om je te helpen je vaardigheden te ontwikkelen, aan je doelen te werken, je potentieel te ontdekken en je netwerk op te bouwen
 • Onze Fun, Vital en Happy welzijnsinitiatieven, waaronder wekelijkse gratis workoutsessies, maandelijkse borrels, gratis onbeperkte toegang tot ondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheid & een massagestoel op kantoor (hoe cool is dat!)
 • Een thuiswerkregeling (WFH): 40% WFH - 60% op kantoor (als de aard van je stage dit toelaat)
 • Stagevergoeding van 400 euro bruto per maand (op basis van 40 uur per week).
 • Als je geen gratis Studenten OV Chipkaart hebt, krijg je toegang tot reiskostenvergoeding van max 9,50 per dag (afhankelijk van je reisafstand).
 • Toegang tot 25-55% personeelskorting.

Hunkemöller's "Best internship in Retail" is niet alleen een kans om aan je CV te werken of een studiemodule van school of uni af te ronden. Het is ook een echte kans om je toekomstige carrière een kickstart te geven, want je komt te werken bij het grootste lingeriemerk van Europa. Sluit je aan bij een Retailer die in beweging is om beter te zijn voor onze planeet, beter voor mensen, beter samen! Van diversiteit & inclusie, het verminderen van afval, tot productverzorging en hoe we met onze leveranciers samenwerken, ons "Together Tomorrow" initiatief weerspiegelt wat we doen en helpt verandering te stimuleren in ons bedrijf, onze werknemers en onze klanten.

Solliciteer nu met je CV & join the Hunkemöller lifestyle!

Als je vragen hebt, neem dan contact op met onze Recruitment afdeling via [email protected]

Nieuwsgierig naar meer bedrijfsinfo? Ga naar

https://jobs.hunkemoller.nl/en/hq-jobs/interns

 om meer te lezen over onze  "Best internship in Retail"

Your benefits if you join a TOP EMPLOYER:

Example alt text

Dynamic and Fast-Paced Environment

Example alt text

Community Events

Example alt text

Support in Travel Expenses

Example alt text

Collective Company Insurance Discount

Example alt text

Internal Learning Platform

Example alt text

Lifestyle Workshops

Example alt text

Performance Reviews

Example alt text

Restaurant on site with freshly-made food

Example alt text

Pension Support

Example alt text

Flexible Working Hours

Example alt text

Staff Discount

Example alt text

Hybrid Working Module & Home Office Allowance

Get familiar with our application process:

You want to know more?

Our talent team is here to help you find your dream job at Hunkemöller!

Isa & Genevieve

Corporate Recruitment Team

Enjoy a look behind the scenes & check what colleagues recently shared...