Junior HR Advisor

Submit application

Wat is belangrijk in de rol van Junior HR Advisor bij Hunkemöller?

 • Flexibiliteit en prioritiseren: Je springt moeiteloos tussen verschillende taken, stelt prioriteiten en beantwoordt HR-gerelateerde vragen of zet hiervoor de juiste lijnen uit. Je adviseert en informeert Store Managers en medewerkers zowel telefonisch als via e-mail, en je bezoekt regelmatig de winkels.

 • HR administratie: Je beheert de personeelsadministratie voor een deel van de Nederlandse winkels, inclusief telefonische en e-mail correspondentie en registraties in Workday.

 • HR advies: Naast administratieve werkzaamheden, behoren ook HR adviseurswerkzaamheden bij de rol. Je pakt adviesvragen en casussen op in verschillende aspecten van het HR spectrum en neemt deel aan diverse projecten. Je adviseert de Regiomanagers, Storemanagers en Storemedewerkers, en bent een sterke sparringspartner die op verschillende niveaus kan acteren.

 • Managementinformatie: Je bereidt managementinformatie, zoals KPI's, voor zodat er gestuurd kan worden op personele kwaliteit en kwantiteit, en om het HR-beleid continu te evalueren.

 • Communicatie en samenwerking: Samen met het HR-team ben je het aanspreekpunt voor verschillende stakeholders binnen de organisatie, zoals medewerkers, managers en de Payroll-afdeling, en zorg je voor een soepele en efficiënte samenwerking.

 • Projecten: Binnen het HR-team werk je mee aan verschillende projecten, zoals op het gebied van talent development, performance, verzuim en data analytics. Jouw input helpt om Hunkemöller een nog betere werkplek te maken.

 • Up-to-date kennis: Je blijft graag op de hoogte van ontwikkelingen in HR-wet- en regelgeving en draagt bij aan de implementatie van deze veranderingen in ons beleid en onze HR-instrumenten.

 

De perfecte kandidaat is iemand die een echte Brand Ambassador is en die..

 • Een opleiding richting HR heeft afgerond.

 • Relevante werkervaring heeft opgedaan op het gebied van HR, bijvoorbeeld als HR Officer, (Junior) HR Advisor of HR Medewerker en klaar is om een volgende stap te maken.

 • De Nederlandse taal uitstekend beheerst en goed uit de voeten kan in het Engels. In onze winkels spreken we Nederlands, terwijl op ons internationale hoofdkantoor Engels de voertaal is.

 • Actuele HR kennis heeft ontwikkelingen op de voet volgt.

 • Ervaring met HR systemen zoals Workday.

 

Bij Hunkemöller krijg je de kans om jouw HR-skills verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team en onze winkels. Klinkt dit als jouw perfecte volgende stap? Kom erbij en groei met ons mee!

Hunkemöller streeft ernaar een geliefd, wereldwijd en sociaal merk te zijn. Een plek waar mensen graag werken, trots zijn op het merk en waar we echte brand ambassadors creëren. Werken in een gepassioneerde, energieke, designgerichte en prestatiegerichte omgeving waar onze belangrijkste klantpersoon 'Shero' centraal staat bij alles wat we doen. Hunkemöller is gecertificeerd als TOP EMPLOYER van Nederland 2024, wat onze initiatieven en prestaties onderstreept.

Together Tomorrow - Sluit je aan bij een retailer die in beweging is om beter te zijn voor onze planeet, beter voor mensen, beter samen! Van diversiteit & inclusie, het verminderen van afval, tot productzorg en hoe we met onze leveranciers samenwerken, ons Together Tomorrow initiatief weerspiegelt wat we doen en helpt verandering in ons hele bedrijf te stimuleren. Klaar om ons te helpen onze ambitieuze doelen te bereiken? Waar je ook bij ons aan de slag gaat, in Stores of op ons hoofdkantoor, jij kunt je steentje bijdragen!

Solliciteer nu met je CV in het Engels of alleen LinkedIn-profiel.

Your benefits if you join a TOP EMPLOYER:

Example alt text

Dynamic and Fast-Paced Environment

Example alt text

Community Events

Example alt text

Support in Travel Expenses

Example alt text

Collective Company Insurance Discount

Example alt text

Internal Learning Platform

Example alt text

Lifestyle Workshops

Example alt text

Performance Reviews

Example alt text

Restaurant on site with freshly-made food

Example alt text

Pension Support

Example alt text

Flexible Working Hours

Example alt text

Staff Discount

Example alt text

Hybrid Working Module & Home Office Allowance

Get familiar with our application process:

You want to know more?

Our talent team is here to help you find your dream job at Hunkemöller!

Isa & Genevieve

Corporate Recruitment Team

Enjoy a look behind the scenes & check what colleagues recently shared...