Block type not found: employee-message.

Zo, #{friend_first_name}, laten we beginnen. Maak kennis met het team en onze waarden!

We are Hunkemöller!

Wow wow wow, weet je dat we ongeveer 950 winkels hebben in 21 landen? Soms kunnen we het zelf niet geloven...  Al onze teams hebben hard gewerkt aan deze groei en aan het worden van een wereldwijd bekend merk. 

Al dit harde werken heeft zijn vruchten afgeworpen: onze klanten houden van onze producten met uitgesproken designs in combinatie met de fashion uitstraling, deze stijl past perfect bij ons merk. Onze kernmarkten omvatten Duitsland, Nederland, België, Spanje, Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk en Zweden. Wij bieden een volledig assortiment aan, zoals beha's, ondergoed, nachtmode, badmode, beenmode, sportkleding en accesoires. We groeien snel en wij blijven ons ontwikkelen zodat onze producten onze klanten altijd weten te verleiden en enthousiast te maken!

Join the lifestyle en beleef elke dag de unieke Hunkemöller ervaring!
Join our Hunkemöller lifestyle!

Ben je klaar voor de Hunkemöller lifestyle?? Wij wel! En we hebben al even naar een paar droomjobs voor je gekeken. Klik hier om ze te bekijken.

Hier is een kort en makkelijk overzicht voor jou van het sollicitatieproces:

1
Solliciteren
2
Video Recruitment
3
Interview
4
Aannemen
Ons personeelsbeleid

Ons personeelsbeleid

Het succes van onze strategie hangt nauw samen met onze mensen. We willen de beste mensen aantrekken die onze waarden in zich hebben. We willen teams laten groeien en sterker maken, onze medewerkers trots maken dat ze voor Hunkemöller werken en ons aanraden als een geweldige plek om te werken. Great people power great brands!
Philip MountfordCEO
Recruitment team

Oh, bijna vergeten om je de beste tip te geven!

Ik moet je echt voorstellen aan de belangrijkste persoon tijdens je sollicitatie. Dit is Juliana, Corporate Recruiter. Get in touch!

Wat doe je hier nog steeds?

Zie je snel @ Hunkemöller!