Is je vraag nog niet beantwoord? Aarzel niet en neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Wat is de status van mijn sollicitatie?

Hoewel we ons uiterste best doen om binnen twee dagen te reageren, is dit niet altijd mogelijk. We maken er echter een punt van om binnen maximaal vijf dagen na je sollicitatie te reageren. Heb je na vijf dagen nog niets gehoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Heeft u mijn brief en cv in goede orde ontvangen?

Als je een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen, is de verzending geslaagd en hebben wij je sollicitatie ontvangen.

Ik wil heel graag bij Hunkemöller werken. Kan ik een open sollicitatie sturen?

Open sollicitaties zijn bij ons niet mogelijk. Alle interessante vacatures staan op onze vacaturesite. Staat je droombaan er niet bij, dan raden we je aan om de job alert te installeren zodat je een melding krijgt wanneer je droombaan voorbijkomt!

Ben ik nog in de race voor de functie waarnaar ik heb gesolliciteerd?

Als je na het verzenden van je sollicitatie een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen en daarna nog niets van ons hebt gehoord, kun je ervan uitgaan dat je nog steeds kans maakt op je droombaan.

Het opnemen van mijn videointerview ging niet helemaal goed. Kan ik een nieuwe video opnemen?

Helaas is het niet mogelijk om een nieuwe video op te nemen. We raden je daarom aan om opnieuw te solliciteren voor de gewenste functie. Je krijgt dan een nieuwe uitnodiging om je video op te nemen.

ik heb thuis een beperkte wifi-ontvangst, is hier een oplossing voor?

Je kunt zowel je mobiele apparaat als je computer gebruiken. Deze vrije keuze zorgt ervoor dat je zelf kunt kiezen waar je je video opneemt. Zoek een plek met een sterke wifi-ontvangt zodat je video interview perfect wordt opgenomen.

Ik heb geen computer of smartphone dus ik kan het videointerview niet doen. Kunnen jullie mij uitnodigen voor een persoonlijk interview?

We zijn erg trots op onze sollicitatieprocedure en we willen dat elke sollicitant dezelfde weg aflegt bij het solliciteren bij Hunkemöller. Omdat we mensen inhuren op hun uitstraling en trainen op vaardigheden is je persoonlijkheid het meest belangrijke voor ons. Door een video op te nemen kun je ons alvast wat van je persoonlijkheid laten zien. Zorg er dus alsjeblieft voor dat je een video kunt opnemen door een computer of Smartphone te lenen of ga naar een internetcafé.