Heb je zin in een uitdagende stageplek in een wereldwijd bedrijf en heb je een passie voor de dynamische retailwereld? Misschien zijn wij, Hunkemöller, dan wel jouw perfecte match!

Hunkemöller biedt de beste stageplekken in de retail!

vacatures

Geef je carrière een boost!

Ons internationale hoofdkantoor in Nederland biedt meer dan 40 retail stageplekken in verschillende afdelingen. Ons stageprogramma ondersteunt je ontwikkeling en helpt je succesvoller te worden in je toekomstige carrière bij ons of elders. Aan de andere kant leren we ook graag van onze stagiairs! Jouw onafhankelijke mening en creativiteit kunnen erg waardevol voor ons zijn.

Word succesvol

We zijn van mening dat goede begeleiding van essentieel belang is tijdens een stage, aangezien het waarschijnlijk draait om jouw eerste functie in een groot retailbedrijf: spannend! Daarom wijzen we je een buddy en een mentor toe die je zullen begeleiden. Daarnaast kun je profiteren van vele activiteiten met de andere stagiairs, zoals ontbijt met onze CEO, sportactiviteiten, creatieve workshops en trainingen speciaal ontwikkeld voor onze stagiairs.

Sla je slag!

Klinkt dit als muziek in je oren? Solliciteer dan nu voor een van onze stageplekken! Het sollicitatieproces is vergelijkbaar met dat van onze banen. Ga naar ons sollicitatieproces voor meer informatie en tips van insiders (aan niemand door vertellen!). Klik hier voor beschikbare stages in Nederland. Klik hier voor stages in Duitsland.
Beste stageplek in de Retail
Best internship in Retail
Best internship in Retail
Best internship in Retail