Kun je het juiste voorbeeld geven en anderen motiveren met je passie voor lingerie? Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je jouw team coacht en motiveert het beste uit zichzelf te halen? Ben je in staat om kalm en georganiseerd te blijven in drukke tijden? Dan ben jij wellicht onze nieuwe filiaalmanager! Een echte Hunkemöller filiaalmanager begrijpt hoe we onze klanten de beste klantenservice kunnen leveren en om hun te inspireren het mooiste uit zichzelf te halen.

Toonaangevend

Bij Hunkemöller staan onze merkwaarden centraal bij alles wat we doen. Fun, Passionate, In touch, Inspiring en natuurlijk Sexy. Deze waarden inspireren onze medewerkers en ze delen ze niet alleen, maar dragen ze ook echt uit. Daarom zijn we niet op zoek naar zomaar een filiaalmanager. We zijn op zoek naar iemand die toonaangevend is, de best mogelijke klantenservice kan verlenen aan onze klanten en haar team inspireert om hetzelfde te doen. Je bent van nature een leider. Je begeleidt en motiveert je team en creëert een vriendelijke en stimulerende winkel om in te werken en winkelen. Je werkt nauw samen met je team om ervoor te zorgen dat alle dagelijkse taken uitgevoerd worden en dat de klant elke keer weer kan genieten van een uitstekende winkelervaring.

Wees inspirerend

Onze filiaalmanagers beschikken over een flexibele, ‘can do’-houding en kunnen moeiteloos omgaan met veranderingen. Bij Hunkemöller zijn we gericht op resultaten, je moet dus onze ‘winning mind set’ delen en graag willen presteren. Onze filiaalmanagers zijn dynamische natuurlijke leiders met een ondernemersgeest. Actief zijn op sociale media is van essentieel belang in ons omnichannel-bedrijf en als filiaalmanager wijs je de weg en moedig je je hele team aan om mee te doen.

Gedeeld door collega's

Mis nooit je droombaan