Heb je een passie voor lingerie & retail? Droom je ervan om een expert te worden met de kennis en vaardigheden om klanten te adviseren en te inspireren? Ben je een goede teamspeler en kun je een team gepassioneerde verkoopmedewerkers trainen, coachen en motiveren, dan ben je wellicht ‘So Us'. We zijn op zoek naar iemand die onze klanten elke dag kan inspireren met haar passie voor lingerie en daarnaast de ultieme klantervaring kan bieden.

Kalm blijven

Je houdt ervan om onderdeel te zijn van een team en om het verkoopteam te motiveren, trainen en coachen. Je werkt nauw samen met de filiaalmanager om ervoor te zorgen dat de winkel goed functioneert en als zij er niet is, dan ligt de winkel in jouw vaardige handen. Onze assistant filiaalmanagers hebben altijd een flexibele houding en blijven kalm, ook als er een beetje stress bij komt kijken. Bij Hunkemöller zijn we gericht op het leveren van goede resultaten dus moet je onze ‘winning mind set’ delen en graag het beste uit jezelf willen halen.

Beste service

We zijn op zoek naar dynamische assistant filiaalmanagers die initiatief tonen en graag vriendelijk en oprecht omgaan met klanten. Luisteren naar onze klanten helpt je te begrijpen hoe je ze kunt helpen, waardoor ze onze winkel met een glimlacht verlaten en terug willen komen. Als omnichannel-bedrijf moedigen we al onze medewerkers aan om actief te zijn op sociale media, en als assistant filiaalmanager geef je een goed voorbeeld aan de rest van je team.

Gedeeld door collega's

Mis nooit je droombaan